0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 715

İnstagram Çoklu Paylaşım

Instagram’da Çoklu Paylaşım Nasıl Yapılır? (2024)

Instagram dünyasında her geçen gün yeni gelişmeler meydana geliyor. Eklenen her güzel yenilik bu sosyal medya kanalının uzun yıllar sosyal medya alanında popüler olmaya devam edeceği anlamına geliyor. Instagram’da artık aynı anda birden fazla hesapla paylaşım yapabilirsiniz. Instagram çoklu hesap özelliğinin gelmesi ile birlikte birçok marka sayfasını yöneten ajanslar ve sosyal medya yöneticilerinin işlerine büyük kolaylık geldi. Bu yeni gelişme Instagram kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Birden fazla İnstagram hesabından 1 kerede post gönderme özelliği ilk önce İOS kullanıcıları için aktif olurken önümüzdeki günlerde Android için de gelecek.  Özelliği kullanırken; yeni bir gönderi paylaşımı yapar gibi yapıp “Diğer Hesaplara Gönder” seçeneğini tıklayın. Resim yazısı ve etiketler eklediğiniz ekranda görünmeye başlar. Birden fazla profili “açık” olarak aktif edin. Böylece, hazırladığınız gönderileri bu hesapların her biriyle paylaşımda bulunabilirsiniz.  Gönderdiğiniz farklı hesapların gönderilerini değiştiremezsiniz. Fotoğraf, video, resim yazısı ve etiketlerin tümü, “açık” konumuna getirdiğiniz her hesap için aynı durum söz konusudur.  Bu özelliği yalnızca benzer topluluklarla hesaplarla paylaşıyorsanız kullanın. 

Instagram hesap ekleme nasıl yapılır? (2024)

Birden fazla instagram hesabını yönetmek istiyorsanız, kullanıcı adı ve şifre girerek ayarlardan hesap ekle diyerek yapılır. Bunu genellikle sosyal medya yöneticileri, marka sayfalarını yönetmek için kullanır. İnstagram hesap ekleme sorunu, hesaplar arasında yapılan geçişler ve spam görünümlü eylemlerden kaynaklanır. Instagram’da yapabileceğiniz etkinliklerin her birinin belli bir sınırı vardır. 

Instagram’da birden fazla hesap kullanabilirsiniz.  Hesabınızı spam durumuna düşürecek eylemlerde bulunur, günde binlerce beğeni ve yorum yaparsanız, binlerce kişiye takip isteği gönderirseniz hesabınız önce engellenir daha sonra ise kapatılır. 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu