0
Yunus
Editör
24 May 2023 1155

Twitter’dan Videolar Nasıl İndirilir?

Twitter video indir için inanılmaz bir yöntem mi arıyorsun? O halde senin için listelediğimiz birbirinden eşsiz video indirme yollarını dene!

Sosyal medya platformları arasından Twitter, önemli bir yer tutmaktadır. Türkiye’nin gündemi veya dünya hakkında anlık haber almak istiyorsanız, genellikle birinci önceliğiniz bu platform olacaktır. Paylaşılan içerikler; video, fotoğraf, GIF ve yazı tipindedir. Bazı durumlarda Twitter video indirme yöntemlerini araştırarak beğendiğiniz bir videoyu indirmek isteyebilirsiniz.

Twitter video indirmek için harika bir yöntem arıyorsanız, sizler adına paylaşmak için yön vereceğiz. Platformun video indirme altyapısı olmaması pek çok insanı, içinde çıkılamaz sorunlara sebebiyet vermektedir. Ancak anlatacağımız yöntemlerin herhangi birini deneyerek, istediğiniz videoları, saniyeler içerisinde indirebilirsiniz.

Twitter Video İndir Nedir?

Twitter Video İndir Nedir

Twitter video indir, beğenilen veya listenize eklemek istenilen herhangi bir içeriği üçüncü parti sağlayıcılarla indirmektir. Sosyal medya platformlarının arasında bulunan Twitter’da henüz bu özelliğin olmaması indiremeyeceğiniz anlamına gelmemektedir. O yüzden üçüncü parti sağlayıcıları sizlere bu yönde hizmet verecektir.

Hemen her platformda video indirme işlemi ister mobil cihazlar olsun isterseniz bilgisayar üzerinden olsun bağlantı almakla başlayacaktır. Twitter video linki alma işlemi mobil cihazlarda ‘Paylaş’ kısmından, PC cihazlarda ise tarayıcının en üstündeki linkten alınmaktadır. 

Video linki alma, Twitter video indirme, her cihaz için nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, sizler için hazırladığımız listeyi takip etmenizde fayda olacaktır. O halde sizleri sabırsızlandırmadan Twitter’da video nasıl indirilir, detaylara birlikte göz atalım!

Twitter'dan Video İndirme iOS Ücretsiz

Twitter'dan Video İndirme iOS Ücretsiz

İOS cihazları kendi işletim sistemi kullanmakla birlikte Twitter video indir için kullanılan yöntemleri de farklılaştırmaktadır. Ancak ücretsiz ve harici program kullanmadan Apple’ın kendi sunduğu Shortcuts özelliği ile video indirmek mümkündür. Peki Twitter video indirme iPhone veya İos için ücretsiz bir şekilde nasıl yapılır?

Twitter üzerinden İOS cihazınızla video indirmenin yolunu arıyorsanız, aşağıdakileri takip edebilirsiniz:

  • İlk olarak İOS uyumlu cihazınıza Twitter yok ise kurun ve yükleyin.
  • App Store uygulamasını açarak Apple Shortcuts uygulamasını veya tdvl.app sitesinden Twitter video indirme uygulamasını kurun.
  • Görseldeki gibi gerekli ayarları kurulum esnasında olduğu gibi uygulayın.
  • Yüklemiş olduğunuz Twitter uygulamasına giriş yapın ve dilediğiniz herhangi bir video içerikli gönderinin yazı bölümüne dokunun.
  • Yazı bölümüne dokunduğunuzda gönderinin ‘Paylaş’ alanı görünür olacaktır.
  • Bağlantıyı paylaşma simgesine dokunduğunuzda seçenekler arasında ‘TDVL’ uygulamasını seçin.
  • Cihazınıza videoyu indirme bildirimi geldiğinde onaylamayı unutmayın.
  • İlk onaylamanın ardından Twitter’dan elde ettiğiniz video hangi kalitede indirilecekse seçilmesi gerekecektir. Seçeneklerden birini seçin.
  • Son olarak videoyu nereye kaydedileceğine dair bildirimi onayladıktan sonra video indirme işlemi tamamlanacaktır.

Twitter'dan Video İndirme Android

Android cihazınız bulunuyorsa Twitter video indirmek diğer cihazlara nazaran kolay olmaktadır. Google Play Store’de bulunan birbirinden özellikli uygulamalar ile video indirmek keyif verici durum olabilir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki video indirme uygulamasında ‘Verilerin silinmesini talep edebilirsiniz’ isimli uyarının olmasına özen gösterin.

Verilerini korumak isteyen kişiler için aksi halde, başka platformlara veya diğer yerlere paylaşılamayacağı bilgisi verilmez. Elbette, bu verinizin diğer kişilerle paylaşılmamasını önemseyen kişiler içindir. 

Güvenilir ve hızlı olarak Twitter’dan video indirme Android arayanlar için genellikle iki yol bulunmaktır. Birincisi, cihazınıza dışarıdan indirilen APK sürümlerini deneme yöntemidir. İkincisi ise Google Play Store (birincil kaynak) üzerinden video indirme uygulamasını kullanmaktır.

Her iki durum için de güvenilir kaynaklardan ve uygulamalar kullanmak sizin için önemli olacaktır. O yüzden mutlaka indirme sayılarına ve yorumlara dikkat ederek video indirme uygulamalarını kullanın. 

APK veya Google Play Store üzerinden Twitter video indirme uygulamalarını merak edenler, aşağıdaki uygulamaları deneyebilir:

Download Twitter Video (Online)

Download Twitter Video (Online)

Herhangi bir cihaza ekstra program veya uygulama kurmadan Twitter video indirmenin keyfini yaşamak istiyorsanız, sizin için harika yol bu olabilir. Online Twitter video indirmek herhangi bir zararlı yazılım veya verilerin silinip silinmemesine yol açmanın neredeyse önüne geçilmiş olur. Online olarak video nasıl indirilir, bilmek istiyorsanız aşağıdaki rehberimizi takip etmenizde fayda olacaktır.

Twitter video’nun linkini almak mobil için aşağıdaki gibi yapılmaktadır:

  • Google Play Store veya App Store üzerinden daha önce yüklemiş olduğunuz Twitter uygulamasını açınız.
  • Hesap bilgilerinizle birlikte kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapınız.
  • Ana sayfaya ulaştığınızda herhangi bir videoyu bulun ve yazı alanına bir kez dokunun.
  • Video linkinin altında alıntı, yanıtla, paylaş simgelerini bulduktan sonra en sol ve altta bulunan ‘Paylaş’ simgesine bir kez dokunun.
  • Karşınıza ‘Bağlantıyı kopyala’ diye seçenek çıkacaktır, ona bir kez basmak, video linkini kopyalamakla eşdeğerdir.

Twitter video linkini almak istiyorsanız, PC (Bilgisayar) için aşağıdaki yolları deneyin:

  • Bilgisayarınızda yüklü olan herhangi bir tarayıcıyı (Chrome, Safari, Firefox vb.) açın.
  • Arama kısmına twitter.com web adresini yazın ve siteye giriş yapın.
  • Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek de hesap bilgilerinizle de oturum açın.
  • Oturum açmanızın hemen ardından ana sayfada bulduğunuz herhangi bir videonun üzerine tıklayın.
  • Tarayıcının en yukarısında bulunan bağlantıyı kopyalayın (bağlantıda ‘/status’ gibi ibare bulunur).

Twitter video linkini kopyalamayı öğrendikten sonra ise ikinci adım aşağıdaki yolları denemektir:

  • Download Twitter Video online için güvendiğiniz bir siteye giriş yapınız.
  • Örnek olarak Twitter video indir için bu siteyi kullanabilirsiniz.
  • Mobil tarayıcıyı veya Bilgisayar tarayıcıyı açarak siteye giriş yapın ve ana sayfaya ulaşın.
  • Kopyaladığınız linki ilgili alana yapıştır ve ‘Download’ kısmına tıklayın.
  • Sayfa sizi biraz beklettikten sonra indirme için video kalitelerini listeleyecektir.
  • İstediğiniz kalitede olan videoyu seçin ve yanındaki ‘Download’ butonuna basınız.
  • Videonuzu MP4 formatında gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Twitter'dan Video İndirme Botu

Twitter'dan Video İndirme Botu

Twitter botları genellikle spamlardan sorumlu ve bazı zamanlarda işe yarayan gerçek kullanıcı içermeyen hesaplardır. Çoğu kişi Twitter’da spama sebep olan bu hesapların işe yaramadığını düşünür. Fakat bazı Twitter botları sayesinde içerikleri alma, fotoğraf renk değiştirme veya video indirmek basit olmaktadır.

Twitter’dan video indirme botu bulmakta zorlanıyorsanız, SaveVidbot’u deneyebilirsiniz. Nasıl video indireceğinizi bilmiyor musun? O halde aşağıdaki adımları takip et:

  • Twitter’da gezindiğiniz sırada herhangi bir videoyu bul ve üzerine tıkla.
  • Yanıtla kısmı geldiğinde ‘@SaveVidBot’ yaz ve etiketle.
  • Otomatik olarak bot yanıt verecek ve videoyu indirmek için bağlantı oluşturacaktır.
  • Bağlantıya tıklayarak videonuzu indirebilirsiniz.

Eğer çok fazla Twitter videosu indirmek istiyorsanız, DownloaderBot gibi indirme botlarını deneyebilirsiniz. Bu tarz botlar, API içerdiğinden ücretsiz sınırı aşmakta herhangi bir zorluk çekmezsiniz.

Twitter'dan Video İndirme iPhone

Platform aracılığıyla iPhone cihazınıza video indirmek bazı durumlarda işlevselliğini koruyamayabilir. Benzeri durumlar gerçekleştiğinde App Store üzerinden ve güncelliğini koruyan uygulama işinizi kolaylaştıracaktır. Her Twitter video indirme uygulamaları kendi benzersiz özellikleri bulunmaktadır. Ancak içlerinden hangisi daha basit ve güncel ise onu seçmek daha mantıklı olacaktır.

İPhone için en iyi Twitter video indirme uygulamaları arıyorsanız, doğru yere geldiniz. İşte sizler için listelediğimiz artı ve eksi özellikleri ile App Store üzerinde elde edebileceğiniz kullanışlı uygulamalar:

  • My Media File Manager: Dosyaları indirmeden çok sekmeli web tarayıcıyı kullandığından dolayı işlevseldir. Twitter videonuzu indirmek için özel tarama seçenekleri ve dosya yönetim sistemi gibi özellikler ile birlikte gelmektedir.
  • SaveTweetVid: Piyasadaki en basit ve ücretsiz uygulamalardan biridir. İPhone için kullanılan Twitter videolarınızı hızlı olarak indirmek için kullanabilirsiniz. Sadece bağlantıyı kopyala yapıştır ve indirsin. İşte bu kadar basit!
  • MobiMover: iPhone’dan iPhone’a verileri aktarmak için kullanılan özellikli bir programdır. Twitter videolarınızı indirebilir veya istediğiniz herhangi bir kaynaktan indirme işlemini yapabilirsiniz. Ancak program, yalnızca bilgisayar üzerinden çalışır.

Twitter'dan Video Nasıl İndirilir PC

Beğendiğiniz herhangi bir videoyu PC (Bilgisayar) üzerinden indirmek her zaman merak konusu olmuştur. Bilgisayar üzerinden herhangi bir videoyu indirmek için öncelikle videonun bağlantısı ve onu indiren üçüncü taraf uygulamalara ihtiyacınız olacaktır. Bu iki bileşeni uyguladığınızda indiremeyeceğiniz herhangi bir video bulunmayacaktır.

Bilgisayar üzerinden Twitter video indirmek için ilk alternatif Online video indirme servisleri:

İkinci alternatif Twitter video indirmek için aşağıdaki programları kullanabilirsiniz:

  • Internet Download Manager: Windows ve diğer cihazlar için kullanılabilir.
  • MobiMover: iPhone için kullanılan veri aktarımı programı olsa da video indirmekte mümkün olmaktadır.

Üçüncü alternatif ise Twitter video indirmek için bilgisayar üzerinden çalışan Android Emülatör kullanmaktır (Dolaylı yoldan indirebilirsiniz):

  • GenyMotion
  • BlueStacks
  • MEmu
  • Android-x86
  • Bliss ROMs
  • Anbox
  • NoxPlayer
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu