0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1091

Instagramda Yasaklanan Etiketler Nelerdir?

Instagram’da Yasaklanan Etiketler Nelerdir?

Instagram; bazı etiketleri postların ve videoların altında kullanılmaması için engelledi. Bazı etiketler sonsuza kadar yasaklanırken, bazı etiketler geçici olarak yasaklanır. İnstagramda sıklıkla etiket engeli mi alıyorsunuz? Hesabınız durduk yere engelleniyor ya da kapatılıyor mu? Bu durumda bilmeden farkına varmadan Instagram’ın yasakladığı etiketleri kullanıyor olabilirsiniz.

Yasaklanmış Instagram hashtag’leri kullanmak hesabınızın bloke olmasına, ceza almanıza hatta hesabınızın tamamen kapatılmasına neden olabilir. Bu durumda erişim engeli ve kısıtlaması ile de karşılaşabilirsiniz. Yasaklı etiket kullanmak diğer hashtag’lerin pasif hale gelmesine neden olur. Daha önceden hiç kullanmadığınız “Yeni” bir etiket kullanmak istiyorsanız, kullanmadan önce o etiketin yasaklı olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.

Instagram dünyasında 114 binden fazla etiket yasaklanmış durumda. Yasaklı bu etiketleri nasıl bulabiliriz? Yasaklanan Instagram etiketlerinin tam bir listesini almak için henüz geliştirilen bir araç yok. Sayfanız size özel olduğu için yasaklı etiketler size göre değişir. Herkesin kullandığı etiketler farklıdır. Bu yüzden kullandığınız etiketleri kontrol etmeniz gerekir.
 

Mobilya mağazası instagram hesabı olanlar için  #desk etiketi Instagram’ın yasakladığı bir etikettir. Kıvrımlı kadınlar için bir moda mağazanız varsa

#curvy, #curvygirls etiketleri yasaklıdır. Kişisel bir eğitim siteniz varsa

#shesquats, #fitnessgirls, #swole, #lean veya #pushups yasaklıdır.

 

Instagram’da yasaklı etiketler nasıl tespit edilir?

Instagram yasaklı etiketleri tespit etmek için keşfet sayfasına gidin. Büyüteç işaretine tıklayın. Arama çubuğuna bir etiket yazın. Hashtag (etiket) arama sonuçlarında görünmüyorsa yasaklanmış olduğu anlamına gelir.  Etiket arama sonucunda görülürse üzerine dokunun. Yasaklanmadığından emin olmanız gerekir. Bazen de arama sonuçlarında gösterilen etiketler bozuk bir sayfaya bağlantı verebilirler.

 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Instagram 2024 yasaklı etiketler Listesi

Instagram’da engelli etiketi her an değişebilir. Bugün yasaklı olan bir etiket yarın aktif olabilir. Bunun için düzenli olarak etiketlerinizi kontrol etmelisiniz. Ancak şu an itibariyle 2024 yılında instagram tarafından engellenen etiketler şunlardır:

#adultlife, #alone, #asia, #attractive, #assday, #beautyblogger, #brain, #babe, #bikinibody, #boho, #books, #beyonce, #costumes, #curvy, #curvygirls, #desk, #direct, #dm, #date, #dating

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu