0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 879

İnstagram Ad Etiketi Kullanımı

Instagram Ad Etiketini Kullanarak Takipçi Nasıl Arttırılır? (2024)

Instagram isim etiketi Instagram’ın kullanıcılarına yakın zamanda sunduğu bir özelliktir. Ad etiket özelliği ile takip etmek istediğimiz kişilerin isimlerini, kullanıcı adlarını yazarak bulmak yerine; QR kod gibi isim etiketini okutarak kullanıcıları bulabilirsiniz. Instagram dünyasında takipçi arttırmanın ve yeni takipçiler kazanmanın ilk kuralı erişilebilir olmaktır. İnsanların sizin varlığınızdan haberi olması gerekir. Bu da başkalarının sizi bol bol etiketlemesi ile gerçekleşir. 

Instagram Ad Etiketi Nasıl Paylaşılır?

Instagram uygulamasını açıp “Profil” sekmesine dokunun. Kenar çubuğunu genişletmek için sağ üst köşedeki hamburger düğmesine tıklayın.“İsim Etiketi” ne dokunun. Ad Etiketinizin tam sayfa görüntüsü karşınızda çıkar. Bunun hemen altında başka birinin taraması için bir seçenek vardır. Ekranınızın üstündeki düğmeye dokunarak ‘İsim Etiketinizi’ düzenleyin. Paylaşmak için paylaşım düğmesine tıklayın. Bu noktadan itibaren süreç normal içerik paylaşımı gibi ilerler. Mesajlar, Twitter veya başka bir uygulama olsun, kullanmak istediğiniz uygulamaya dokunun. Mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşmak için bol bol ad etiketi paylaşın. Ad etiketini gören herhangi biri etiketi okutarak hesabınıza gelir böylece beğeni ve takipçi sayınız artmış olur. 

Instagram Ad etiketlerimi nerelerde paylaşabilirim?

Instagram ad etiketlerini bir blogta, Twitter’da, Facebook’ta paylaşabilirsiniz. Ad etiketlerini bir reklam aracı gibi düşünün. Başkaları sizin ad etiketinizi paylaştığı zaman rahatlıkla size erişim sağlayabilir. Instagram ad etiket paylaşımı potansiyel takipçilerinize ulaşmanızı sağlar. 

Ad Etiketini Nasıl Düzenlenir?

Ad Etiketiniz görünür durumdayken 3 farklı etiket türünden birini seçebilirsiniz. Selfie, Emoji veya Color. Alternatifleri görmek ve sizin için en uygun olanı seçmek için ekranın üstündeki düğmeye dokunun. Emoji veya Renkliyi seçerseniz, Ad Etiketinizin arka planında kullanılacağınız emojiyi ve rengi seçebilirsiniz.Selfie daha çok sizin tarzınızsa, fotoğrafınızı çekmeniz istenir.  

Instagram ad etiketi nasıl kaldırılır?

Instagram ad etiketi kaldırmak işlemi etiketi nereden kaldıracağınıza bağlı olarak değişir. Instagram ad etiketini kaldırmak için paylaştığınız yerden silmeniz gerekir. 

Instagram ad etiketi nasıl yapılır?

Instagram’a giriş yaptığınızda profilinizde sağ üste yer alan alt alta üç çizgiye tıklayın. Açılan ekranda ad etiketi seçeneği karşınıza çıkar. Buna dokunarak verilen talimatları uygulayın. Ad etiketine dokunduğunuzda kullanıcı adınızla beraber otomatik bir arka plan karşınıza çıkar. Buradan ad etiketinizi kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Başkalarının ad etiketlerini de bu ekranda okutabilirsiniz.

Instagram ad etiketi dediğimiz şey aslında sizin için özel olarak oluşturulan bir QR koddan ibarettir.  

Instagram ad etiketi nasıl kullanılır?

İnstagram ad etiketini iki şekilde kullanılır. Birincisi herhangi birinin hesabına kolaylıkla ulaşabilmek ve başkalarının bizim hesabımıza kolayca ulaşmasını sağlamak için kullanılır. Başkalarının hesabına ulaşabilmek için onların ad etiketini telefondan okutmak gerekir. Başka kişilerin sizin hesabınıza kolaylıkla ulaşabilmesini sağlamak için ise sizin kendi ad etiketinizi başkalarına göstermeniz gerekir. 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu