0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 932

Facebook Hesap Çalınması

FACEBOOK’TA HESAP ÇALINMASI (2024)

Her sektörde olduğu gibi facebook dünyasında da hesap hırsızları bulunur. Bu kişiler genellikle facebook hesabı popüler olan kişilerin hesaplarını çalar. Hesap çalan hackerler son günlerde birçok insanın facebook hesabına göz dikti. Facebook hesabınız çalındığı zaman ne yapmanız gerekir, hesabınızı geri nasıl alabilirsiniz, gibi soruların cevabını yazı dizimizi okuduktan sonra öğrenecek, hesabınız çalındığı zaman şaşkınlık içinde dövünmek yerine hemen harekete geçip hesabınızı kurtarabileceksiniz. 

ÇALINAN HESAP NASIL KURTARILIR?

Çalınan hesabınızı geri kurtarmak için ilk etapta https://www.facebook.com/hacked adresini ziyaret edin. Karşınıza sizin de bu yöntemi kullanarak hesap çalmaya çalışıp çalışmadığınızı tespit etmek için bazı sorular sorulur. Bu sorulara net ve doğru cevaplar verin. Verdiğiniz doğru cevaplar sizin hesabın gerçek sahibi olup olmadığının belirlenmesinde hayati öneme sahiptir. Facebook ikna olursa size yeni şifre oluşturmak için link gönderir. 

Kurtarma işini yapabilmek için, hesabınızı kullandığınız cihazdan giriş yapmalısınız.  Hesabınızı geri almak için mutlaka facebook adresine tanınmış bir cihazdan giriş yapmalısınız. 

GÜÇLÜ ŞİFRE BELİRLEYİN:

Şifre tahmin programları şifreyi tahmin ederek doğru şifreyi bulmanızı sağlar. Bu programın tahmin ihtimalini azaltmak için şifreleri yüksek güvenlikli olarak ayarlayın.  Şifre içerisinde büyük harf, küçük harf, rakam ve işaretler kullanmaya özen gösterin. Şifreniz en az 8 karakter uzunluğunda olmalıdır. Daha karmaşık ve uzun olması güvenlik açısından daha iyidir. 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu