0
Yunus
Editör
10 Temmuz 2023 1261

Mehmet Günsür Kimdir?

Mehmet Günsür kimdir? Merak edenler için ünlü oyuncunun kaç yaşında olduğu, şimdi ne yaptığı, hala evli olup olmadığı gibi bilgileri öğrenin!

Oyunculuğa erken yaşlarda başlayan popüler sanatçı Mehmet Günsür kimdir, herkesçe merak edilmektedir. Tatar kökenli oyunculardan biri olan Günsür, ilk olarak reklam filmlerinde oynamaya başlamış ve ardından Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide 14 yaşındayken yer almıştı. 

Kariyer hayatı kadar ünlü oyuncunun özel yaşamını merak eden hayranları, kendisi için araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmalara ek olarak kaç yaşında olduğu, şimdi ne yaptığı veya hala evli mi gibi sorulara yanıt bulmanız açısından sizlere detaylı rehber hazırladık. Böylelikle Mehmet Günsür hakkında daha fazla bilgiyi tek bir liste ile öğrenebilir ve paylaşabilirsiniz.

O halde sizleri daha fazla sabırsızlandırmadan ‘Mehmet Günsür kimdir’ olarak hakkında daha fazla bilgiye şimdi erişelim!

Mehmet Günsür Kaç Yaşında?

Tatar kökenli Türk oyuncularından biri olan Mehmet Günsür 8 Mayıs 1975 yılında doğmuştur. 75 doğumlu olan yıldız oyuncu, günümüzde 48 yaşındadır.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Mehmet Günsür Şimdi Ne Yapıyor?

Mehmet Günsür, İtalya’da yeni dizilere başladığı bilinmekte olup bazı haber kaynaklarına göre The Net dizisinde futbolcu Cengiz Kal karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı bilinmektedir. Diğer kaynaklara göre ise Erdem Tepegöz’ün yönettiği Netflix’de yayınlanacak olan Kül isimli dram filminde Kenan başrolü ile hazırlıklara başlamaktadır.

Mehmet Günsür Hala Evli Mi?

Günümüzde pek çok oyuncu gerek anlaşmazlıktan gerekse diğer sebeplerden dolayı ayrıldığından dolayı Mehmet Günsür hala evli mi soruları sık sık gündeme gelmektedir. Merak edenler için Mehmet Günsür, 2006 yılında Katerina Mongio ile evlendikten sonra boşanmamış ve halen daha evli kalmaktadır.

Mehmet Günsür Ne Zaman Evlendi?

Kendisi gibi oyunculukla ilgilenen Katerina Mongio ile tanışmış ve 2006 yılında Mehmet Günsür evlenmiştir. Ayrıca Katerina Mongio İtalya’da oyunculuğun yanında yönetmenlik yaparak başarılı projelere imza atmaktadır.

Mehmet Günsür Karısı Kim?

Mehmet Günsür karısı, 2006 yılında evlenmiş olduğu ve halen daha evli kaldığı Katerina Mongio’dur.

Mehmet Günsür Nasıl Ünlü Oldu?

Mehmet Günsür küçüklüğünden beri çeşitli reklam filmlerinde oynasa da asıl kariyeri, Mehmet rolüyle 1997 yılındaki Hamam filmi ile olmuştur. Burada oynadığı karakteriyle geniş kitlelere hitap etmiş, adını duyurduğu yapım olmuştur. Ayrıca ünlü olduğu film ile 1998 yılında 10. Ankara Film Festivali ödülü olarak Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu dalına layık görülmüştür.

Mehmet Günsür Kimin Oğlu?

Mehmet Günsür özel yaşamı kadar ailesi hakkında da pek çok insan araştırma yapmaktadır. Bu doğrultuda Mehmet Günsür babası Teoman Günsür’ün oğludur. Aynı zamanda Annesi Sibel Günsür’ün de oğlu olmaktadır.

Mehmet Günsür Çocuğu Var Mı?

Mehmet Günsür, 2006 yılında Katerina Mongio ile evlenmesinin ardından Ali Günsür, Maya Günsür ve Cloe Günsür adına toplamda 3 çocuğu bulunmaktadır.

Mehmet Günsür Nerede Yaşıyor?

Ailesiyle birlikte çok az kameralara yakalanan ünlü oyuncu, İtalya’da yaşamaktadır. Üç çoğu ile birlikte İtalya’nın Roma şehrinde yaşamını sürdürmektedir.

Mehmet Günsür Hangi Ödüllere Layık Görüldü?

Mehmet Günsür, oyunculuk kariyeri boyunca elde ettiği ödüller aşağıdaki gibidir:

  • Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu kategorisindeki 1998 yılındaki Hamam projesi için 10. Ankara Film Festivali ödülü
  • Juri Özel Ödülü kategorisindeki 2003 yılındaki O Şimdi Asker projesindeki 40. Antalya Film Şenliği ödülü
  • En İyi Erkek Oyuncu kategorisindeki 2003 yılında O Şimdi Asker projesindeki 6. Gökçeada Film Festivali ödülü
  • Jüri Özel Ödülü kategorisindeki 2004 yılında O Şimdi Asker projesindeki 9. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülü
  • Ayhan Işık Jüri Özel Ödülü kategorisindeki Ses, Aşk Tesadüfleri Sever projesindeki 2011 yılında 16. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri
  • Muhteşem Yüzyıl dizisi ile 2012 yılındaki Yılın En İyi Erkek oyuncusu olarak 3. Elle Stil Ödülleri
  • Muhteşem Yüzyıl dizisiyle 2024 yılındaki En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu olarak Ayaklı Gazete TV Yıldızları
  • Aşk Tesadüfleri Sever yapımıyla 2012 yılındaki En İyi Film Müziği için 18. Kral Müzik Ödülleri
  • En İyi Erkek Oyuncu olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle 2014 yılındaki Sakarya Üniversitesi Justiniaus Medya Ödülleri
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu