0
Yunus
Editör
09 Haziran 2023 1138

En Güzel İlahi Sözler

Allah'ı daha çok anmak için birbirinden güzel, anlamlı, dini ilahi sözleri tek bir listede bulabilir, içlerinden en iyisini şimdi okuyabilirsiniz!

Güzel İlahi Sözleri

"Yaradanı sevelim, yaratandan ötürü Kalpten bağlanalım, cennete yürüyelim"

"Nurunla aydınlanır kalbim, Adını andıkça huzur bulur ruhum"

"Gönül gül bahçesine dönüşür, Zikirle dolup taşar ruhum"

"Şükürle açılır ellerim, Gönlüm dolar sevginle ey Rabbim"

"Kapandı gözler dünyaya dair, Açıldı kalp, sana yöneldim ey Allah'ım"

"Ruhum seninle mutlu, Gönlüm seninle huzurlu"

"Affa sığınırız, yüzün yüzümüze dönsün, Şefkatine sığınırız, yüreklerimiz coşsun"

"Derman arar yaralı kalpler, Senin sevginle bulur şifa"

"İlahi aşkınla mest oldum, Sana olan özlemimle yanıp tutuştum"

"Gönlümdeki sevgi ateşiyle yanıyorum, İlahi rahmetinle avunuyorum"

"Yalvarışlarım sana ey Rabbim, Bağışla günahlarımı, doldur yüreğimi"

"Zikrinle çoşan kalbim, Sana doğru kanatlanır ruhum"

"Yüce Allah'ın rahmeti sonsuzdur, İçimize işler, kalplerimizi aydınlatır"

"Gel ey gönül, sevgiye açıl, Hak aşkıyla dolup taş, mutluluğu yakal"

"Nurunla şifa bulur yaralı kalpler, Dualarla dolar taşar gözlerimiz"

"Yüce Mevlam, güzelliklerin kaynağı, Senden başka dost aramam, sevgine sığınırım"

"Şefkat dolu ellerin bize uzanır, Huzur buluruz, seninle aydınlanır yollarımız"

"Kalbim seninle mutlu, Rabbim, Yol göster bana, sana doğru yönlendir beni"

"Affına sığınırız, günahlarımızla geliriz, Yüce Mevlam, merhametinle bağışla bizi"

"İmanla dolu gönüller, Sevginle yanan yüreklerle dolar"

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Yazılı İlahi Sözleri

"Allah Allah desem gönül razı değil, Yüreğim kabul etmiyor başka ilahı, Gözüm senden başkasını görmez oldu, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Gel Allah'ım desem de dilimde dua, Yanı başımda oldun hiç bilmedin. Derdime çare, sığınağım sensin, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Ya Rab! Bize merhamet eyle, Yolumuzu aydınlat, doğru yola seyle. Kalplerimize nur, aşkını serpe, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Ey Rabbim, senin yüce adınla, Yoluna yürüyoruz hep birlikte. Bizlere hidayet ver, doğru yola, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Bir damla rahmetini yağdır üzerimize, Gönlümüzdeki kiri temizle gönül hoşluğuyla. Yolunu göster bize, aydınlat kalbimizi, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Rabbim sana geldik, dertlerle yüklendik, Gönül huzur bulsun, sana yönelendik. İlahi aşkla yandık, sana sarıldık, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Ya Rab! Senden af dileriz günahlarımız için, Rahmetinle bizi kuşat, kurtuluş ver bize. Kalplerimize imanı gönlümüzle yaşat, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Gel Allah'ım, kulun el açtı sana, Yokluğa düştük, lütfuna talibiz yana. Yüreğimiz sana hasret, çekiyor sana, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Yollar uzun, zorlu gecelerimiz var, Yalnızız, ancak seninle güçleniriz. Kulun sana yönelir, eller açılır, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

"Ey Rabbim, bize sabır ver zor anlarda, Kalplerimize huzur doldur, neşe katarsın. Senden başka kimsenin gücü yetmez bize, Bunu sana nasıl anlatsam, ey Allahım."

Ağlatan İlahi Sözleri

"Hasretinden Prangalar Eskittim" - Mustafa Ceceli "Hasretinden prangalar eskittim, Bu ne sevgi, bu ne hasret bir bilsen. Gözlerimden dökülen yaşlara bakma, Bu ne aşk, bu ne cefa bir bilsen."

"Annem" - İbrahim Erkal "Gel anne, kucakla beni, Sevginle sar beni, doya doya sev beni. Anlamaz oldum dünyayı, Sensiz bu hayat neye yarar ki."

"Kerbelâ" - Emre Saltık "Yalancı dünyanın çölünde yürüdüm, Senin yoluna ey Ali, düşenlerden oldum. Vurulmuşum gurbette gözyaşlarımla, Zülfiqar ey kurtar beni bu zalimlerden."

"Yalancı Dünya" - Mustafa Ceceli "Bilmezdim ki dünya böyle yalan, İçinde herşey yanlış, herşey geçici. Sözlerini yutup, gönül verdim, Aldandım yalancı dünyanın işine."

"Gel Gör Beni Aşk Neyledi" - Mevlana Celaleddin Rumi "Gel gör beni aşk neyledi, Meğer aşk imiş beni sevdaya salan. Beni beneden aldı edenden, Beni benden alıp etti seni bana yazan."

"Bir Hadis İçin" - Hafız Nihat Nihal Atsız "Bir hadis için bir yürek dağlasam, Bir gözyaşı için bir deniz döksesem. Ya da onun için şu bedenimi, Bir damla kan verirsem ona can diye."

"Yanıyorum" - Eşref Ziya Terzi "Yanıyorum sensiz, sensiz yanıyorum, Gözlerinle bana bir ömür veren sensin. Sana canım feda, canım feda olsun, Yaralı gönülde senin izin kalan sensin."

"Rabbim" - Yusuf Güney "Rabbim, duy sesimi gönlümün içinden, Bu sensin yalnızca sana açtığım dilim. Kimsesiz kaldım, yanı başımda sevgi var, Rabbim, sana açtım ellerimi."

"Kör Talihim" - Mehmet Emin Ay "Kör talihim, düşmanım oldu, İçerimde hüzünler büyüdü. Yalancı dostlar, ihanetle doldu, Sensiz kalbim, yalnızlığa gömüldü."

"Gel Ey Seher" - Sabahat Akkiraz "Gel ey seher, gönlümde hasretin yanar, Her gece seni bekler dururum. Gözlerimde yaşlar, dualar dudakta, Gel ey seher, hasretim sana."

Müziksiz İlahi Sözleri

"İlahi Aşk" - Yunus Emre "Gel ey sevgili, özümden gel ey sevgili, Sen varsın içimde, yokluğunda sensizlik. Ben sana mecburum, sana aşık ey sevgili, Gel ey sevgili, seninle doluyum."

"Yalvarırım" - Mevlana Celaleddin Rumi "Yalvarırım, yalvarırım sana, Benim özümde, varlığımda sensin. Sensiz nefes alamam, sensiz var olamam, Yalvarırım, dön bana, seninleyim."

"Sonsuz Sevgi" - Mevlana Celaleddin Rumi "Ben özümde seni aradım, Sonsuz sevginin izini sürdüm. Gözlerimle seni gördüm, İçimdeki aşkınla aydınlandım."

"Gönül Yarası" - Yunus Emre "Gönül yarasıdır, sana duyduğum aşk, Gözlerimden akan yaş, senin için akar. Ben sana bağlıyım, sensiz hiç olamam, Gönül yarasıdır, sana duyduğum aşk."

"Kendini Bil" - Mevlana Celaleddin Rumi "Kendini bil ki, kendini aş, Aşk ateşiyle yan, kendini boşalt. Kalbini temizle, gerçeği bul, Kendini bil ki, kendini aş."

"Aşkı Buldum" - Yunus Emre "Aşkı buldum, aşkı aradım, İçimdeki gerçeği keşfettim. Yalnızca sende buldum huzuru, Aşkı buldum, seninle uyandım."

"Aşkın İle Yandım" - Yunus Emre "Aşkın ile yandım, aşkın ile yanarım, Ben aşkın meyhanesinde sarhoş oldum. Ey aşk, seninle bütün varlığım eridi, Aşkın ile yandım, aşkın ile yanarım."

"Gönül Penceresinden" - Niyazi Mısri "Gönül penceresinden bakarım dünyaya, Sevgi ve merhametle dolu kalbimle. Yüce Mevla'nın sevgisiyle yanarım, Gönül penceresinden seyrederim."

"Derdime Derman" - Yunus Emre "Derdime derman, şifa ararım sende, Gönlümün sultanı, ilacım sensin. Senin aşkınla dirilirim, aşkınla varım, Derdime derman, şifa ararım sende."

"Aşk İksiri" - Mevlana Celaleddin Rumi "Aşk iksiri içtim, sarhoş oldum, Varlığım eridi, aşkla yoğruldum. Gönlümdeki aşk ateşi sönmez, Aşk iksiri içtim, sarhoş oldum."

Ağır İlahi Sözleri

"Bu Can Neyleyim" - Eşref Ziya Terzi "Bu can neyleyim, bu can neyleyim, Rabbim senden başka kime dayanayım? İçimde aşk ateşi, gönlümde hasret, Bu can neyleyim, Rabbim senden başka."

"Yar Olmadan" - Neşet Ertaş "Yar olmadan dünyada neyleyim, Yar olmadan gönül neyleyim? Gözlerimde yaşlar, içimde acı, Yar olmadan dünyada neyleyim?"

"Hasretinle Yanarım" - Ömer Karaoğlu "Hasretinle yanarım, gönlümde aşkınla, Varlığınla doluyum, sensiz hiçim. Gel ey sevgili, kurtar beni bu aşktan, Hasretinle yanarım, gönlümde aşkınla."

"Ben Senin İçin Ağlarım" - Nurettin Rençber "Ben senin için ağlarım, gözyaşlarım dinmez, Kalbimdeki sancılar, sensizlikle büyür. Gel ey sevgili, dön bana, çekilmez bu aşk, Ben senin için ağlarım, gözyaşlarım dinmez."

"Sensiz Geçen Zamanlar" - Emrah Karaduman "Sensiz geçen zamanlar, yalnızlıkla dolu, Kalbimdeki sızılar, çaresizlikle büyür. Gel ey sevgili, sarıl bana, kurtar bu kalbi, Sensiz geçen zamanlar, yalnızlıkla dolu."

"Kıyamet" - Mustafa Ceceli "Bakınca dünyaya, yıkılır umutlar, Kıyamet kopsa da dönse de dünya. Ruhlar ağlar, gönüller yanar, Kıyamet kopsa da dönse de dünya."

"Yaralı Kalbim" - Ahmet Şafak "Yaralı kalbim, sızlar içimde, Sensiz bu dünya, anlamsız gelir bana. Gözlerimden yaşlar, süzülüp gider, Yaralı kalbim, sensizlikle kanar."

"Aşkta İşkence" - Ali Rıza Binboğa "Aşkta işkence, yandıkça yakar, Bu dertlere sabır, canımdan az gelir. Gel ey sevgili, acılarla gelir, Aşkta işkence, yandıkça yakar."

"Yolcu" - Neşet Ertaş "Yolcu, yolcu, senin yolun nereye? Yolculuk bitmez, dönüş yok geriye. Gönül yarası, acıyla büyür, Yolcu, yolcu, senin yolun nereye?"

"Ya Rabbi" - İsmail Aydın “Ya Rabbi, affet beni, yüzüm kara, Günahlarla dolu, yıkık kalbim var. Yollarına düşmüş, perişan kulunum, Ya Rabbi, affet beni, sana sığınırım.”

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu