0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 895

Dailymotion Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Dailymotion sitesi video izleme açısından dünyanın en çok tercih edilen sitelerinden biridir. Dailymotion sitesinin kendine rakip gördüğü uygulama YouTube platformudur. Dailymotion son zamanlarda en popüler video paylaşım sitelerinden biri olmuştur. Dailymotion video indirme programlı veya programsız indirme seçenekleri ile hizmet verir. Bu sitede müzik, film, spor, teknoloji, oyun gibi birçok kategori içerisinde kullanıcılar video paylaşır ve siteyi kullananlar tarafından izlenir. Dailymotion sunucularında yer alan video ve filmlerin indirilmesi için kişi tercih ettiği yöntemi uygulayabilir. Yüksek kaliteli video indirme işlemleri güvenli bir şekilde cihaza indirilebilir. Tercih edilen cihaza indirdikten sonra istenen film veya diziler çevrimdışı olarak izlenebilir.

Dailymotion Programsız Video İndirme Nasıl Yapılır?

Herhangi bir uygulama indirilmeden video indirmek için KeepVid adında ücretsiz bir web sayfası kullanılabilir. Dailymotion sitesinde sorunsuz gezinmek ve indirme gibi işlemleri gerçekleştirmek için bilgisayarda Java uygulamasının olması büyük bir avantajdır. Bilgisayarında Java uygulaması yüklü olan kişiler üzerinden videoları ücretsiz KeepVid sayfasını kullanarak indirebilir.

KeepVid kullanarak video indirme işlemini gerçekleştirmek için Dailymotion sitesinden indirilmek istenen sayfaya ait videonun linki kopyalanır ve KeepVid web sayfasında indirme kısmına bu link yapıştırılır. İndir simgesine tıklanarak video indirme işlemi tamamlanır. İndirme işleminden önce videonun farklı formatlarından tercih edilen seçilir. Video oynatılırken sorun yaşamak istemeyen kişilere MP4 formatı önerilir. Dailymotion video indirme programsız yöntemin daha çok tercih edildiği görülmüştür.

Dailymotion Programla Video İndirme Nasıl Yapılır?

Dailymotion sitesi üzerinden sürekli video indirme işlemi gerçekleştiren bir kişi en kolay yöntem ile bunu yapmak ister. Her indirme işlemi için web sayfası açıp link kopyalamak ile uğraşmak istemeyen kişiler KeepVid uygulamasını bilgisayarına indirebilir. KeepVid uygulaması Dailymotion video indirme yöntemleri arasında herkes tarafından kullanılan bir uygulamadır. Video kullanıcının istediği çözünürlükte bilgisayara indirilebilir. Bilgisayarında program indirme yeterli yeri olan kişilere programın indirilmesi Önerilen bir durumdur. Çünkü program indirildikten sonra video indirme işlemleri daha çok hızlanır.

Dailymotion sitesi üzerinden kullanıcı tarayıcısına eklenti yükleyerek de video indirme işlemini yapabilir. Eklenti yükleme işlemi de yine KeepVid uygulaması ile yapılabilir. KeepVid.com sitesi açıldığında "Hemen Kurmayı Deneyin" butonu ile karşılaşılır. Bu butona tıklandığında ekranda yeni bir sayfa açılır ve "Tarayıcınıza Ekleyin" diye bir buton görünür. Butona tıklama işlemi gerçekleştiğinde mevcut tarayıcının eklenti sayfası açılır ve eklenti yükleme işlemi tamamlanır. Eklendi Tarayıcıya Başarılı bir şekilde yüklendikten sonra Dailymotion sitesinde herhangi bir video oynatılmayan başladığında videonun sağ üst köşesinde "KV Download" yazar. Bu indirme seçeneği ile videolar kolay bir şekilde bilgisayara kaydedilir.  

Dailymotion Sitesi Güvenilir Midir?

Dailymotion video indirme işleminin güvenli olup olmadığı herkes tarafından merak edilen bir konudur. Bu durum tercih edilen video indirme sitesine göre değişiklik gösterir. Bilgisayar veya kullanılan herhangi bir cihaza program yüklenmesini zorunlu tutmayan video siteleri güvenilir olarak tanımlanır. Sahip olunan web tarayıcısı üzerinden indirme işlemi bu siteler tarafından gerçekleştirilir. Video indirme programları kötü amaçlı yazılımlar içerebilir ve indirildiğinde bilgisayara zarar verebilir. Elbette güvenilir olan indirme siteleri de mevcuttur. Bu siteleri bulmak için kullanıcının iyi bir araştırma yapması gerekir. Aceleci davranıp cihaza zarar verebilecek programların indirip kurulmasını isteyen video indirme sitelerinden kaçınmak gerekir.

KeepVid sitesi güvenilir siteler içinde yer alır. Eğer Dailymotion video indirme program ile yapılmak istenirse bu siteyi kullanmanız tavsiye edilir. İndirilmek istenen videonun linki girilerek bilgisayara indirilen video istenildiği zaman dinlenebilir veya izlenebilir.

Dailymotion Video İndirme Siteleri Nelerdir?

Dailymotion'daki videoların indirilmesini sağlamak için birden fazla kullanışlı site bulunur. Bu siteleri kullanmadan önce güvenilir olup olmadığına dikkat etmek gerekir. Video indirme işleminde tercih edilen indirme sitelerinin listesi şu şekildedir:

  • Dailymotion to MP3: bu indirme sitesi Dailymotion Downloader ve Dailymotion dönüştürücü tek çatı altında toplar. MP3 ve MP4 formatlarında video indirme işlemini gerçekleştirir.
  • Savefrom: Bu site üzerinde tüm Dailymotion videolarını indirebilmek için indirme bağlantılarını barındıran bir liste görüntülenir.
  • Telecharger: Dailymotion videolarının indirilmesi için sıklıkla tercih edilen servislerin arasında bulunur.
  • Pickvideo: Dailymotion video indirme hizmeti veren bu site 1000'den fazla web sitesi için video indirebilmeyi sağlar.
  • Savevideo.me: bu sitede pikniğe gidiyor gibi siteden video indirilmeye ince olur Dailymotion'da bu sitelerden bir tanesidir.
  • Video-Download: Bu site 2000'den fazla web sitesinden video indirme imkanı sunar.

Dailymotion MP3 Formatında Video İndirme İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Dailymotion sitesi üzerinden izlenen videonun MP3 formatında indirilmesi istenebilir. İnternet aracılığı ile Dailymotion MP3 indirme aramaları yapıldığında bir sürü seçenek karşımıza çıkar. Bu seçeneklerden genellikle en üst sıralarda bulunan siteler güvenilir ve kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen sitelerdir. MP3 formatında video indirme işlemini gerçekleştiren sitelerden dailymotiontomp3.com sitesi önerilebilir. Bu sitenin kullanımı oldukça basittir.

Kullanıcı tercih ettiği akıllı cihazına Dailymotion videosunu MP3 formatında indirebilir. Diğer tüm sitelerde olduğu gibi bu sitede de ilk girişte arama kısmında video linkinin yazılması istenir. MP3 formatına dönüştürüp indirilmek istenen videonun linki belirtilen kısma yazılır. Alt kısımda yer alan MP3 indir butonlarına tıklanır. Video MP3 formatına dönüştürülmeye başlar ve bu işlem uzun sürmez. Dönüştürme işlemi sonlandıktan sonra site üzerinden indirme bağlantısına tıklanır ve tercih edilen cihaza indirme işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede kişi istediği müziği çevrimdışı olarak izleyebilir.  

Dailymotion ile Video İndirilirken Ücret Ödenir Mi?

Dailymotion sitesinde herkesin zevkine hitap edecek videolar bulunur. Beğendiği videoları indirip çevrimdışı da ulaşmak isteyenler olabilir. Dailymotion video indirme işlemi ücretsiz yapılan bir işlemdir. İndirme işlemi yaparken güvenilir site olmasına dikkat edilmesi gerekir.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu